OM MIG

Marlene Pinholt

Mit navn er Marlene Pinholt, og jeg er en “årgang 72”. Jeg har en dejlig familie med mand og 3 børn.

Jeg har altid beskæftiget mig med mennesker både i mit arbejdsliv og i min fritid.

Mennesket er fascinerende. Hver eneste gang jeg møder et nyt menneske, tænker jeg det som en ny historie. Jeg er spændt på hver en ny historie. Efterhånden som jeg lærer mennesket at kende, bliver historien mere og mere fuldendt. Hvert menneske har sin helt egen historie. Sin helt egen måde at opleve verden på – med de personlige forudsætninger, der gemmer sig i menneskets rygsæk med oplevelser, viden og erfaringer. Jeg tror på det gode i mennesket, for der er altid en positiv hensigt bag enhver adfærd – og mennesket rummer uanede evner og ressourcer.

Jeg er uddannet pædagog i 1999, og har arbejdet som pædagog indenfor forskellige områder med børn og voksne siden. Jeg har arbejdet med børn i alle aldre med forskellige udfordringer. Som støttepædagog har jeg i en årrække arbejdet med børn med særlige sociale og adfærdsmæssige udfordringer. I mit arbejde bruger jeg mig selv med den viden og de erfaringer jeg har, som redskab til at opnå resultater. Undervejs har jeg videreuddannet mig og har nu en BMA-Grad i Neurohypnose og NLP, certificeret Master Hypnoseterapeut og Master NLP Practitioner. I 2022 ender min uddannelse som Hypnose Psykoterapeut. Link: www.hypnoseskolen.dk. Derudover er jeg uddannet Marte Meo terapeut og motorikvejleder.

I min sammensætning af uddannelser kommer jeg omkring det hele menneske. Det har stor betydning for mig, og er meget tilfredsstillende i mit daglige arbejde.

Jeg er utrolig glad for de valg jeg har truffet ift. uddannelser, og hvordan de valg er med til at gøre mig til den jeg er.  Det er meget givende, at være med til at gøre en forskel. En stor forskel for andre mennesker.