DE TILBAGEMELDINGER JEG HAR MODTAGET FRA MINE KLIENTER…

Din oplevelse tæller…

… Skriv en anmeldelse

GÅ TIL trustpilot

“Vi har været utrolig heldige, at få kontakt til Marlene. Hun har været en utrolig stor hjælp for mig. Jeg har fået hjælp med min frygt for at fremlægge på klassen. Jeg var utryg ved at bruge forlystelser i forlystelsesparker, og holdt mig fra dem. Frygten for begge dele er nu enten helt væk eller meget mindre. Marlene kan på det varmeste anbefales at besøge.”
Nanna, Skive

“Vi har været så heldige, at få glæde af Marlenes evner til at hjælpe med Sara, som har haft det svært og udfordrende med nye ting og glemme det gamle. Allerede efter første besøg mærkede både Sara og jeg forskel. Så vi var ikke i tvivl om, at Sara skulle og ville komme igen. Hun har været der op til flere gange, og er så glad og lettet når hun tager derfra. Vi er så glade for at være kommet ind hos Marlene. Moren er tryg ved at efterlade sin datter under Marlenes gode behandling.”
Ord fra Sara 12 år og hendes mor

“Hos Marlene er man bare i rigtig gode hænder – hun er varm, indfølende og skarp på den helt gode måde.”
Kirsten, Nykøbing

“Sofie 11 år siger, at Marlene fortjener 10 ud af 10 mulige stjerner. Marlene er sød at tale med og forstår hvad der bliver sagt. Desuden er Marlenes anneks hyggelig og et rart sted at komme. Som mor kan jeg fortælle, at med Marlenes hjælp, kom vi hurtigt videre og det har i den grad hjulpet Sofie. Så skønt at se sit barn blomstre igen. Vi vil til enhver tid anbefale Marlene til alle.”
Lene, mor til Sofie 11 år

“Jeg har prøvet en hypnose behandling hos Marlene og det bliver ikke sidste gang.

Marlene er en meget hjertevarm og tillidsvækkende person, og hun tager imod i lækre omgivelser. Marlene er meget professionel i sit arbejde. Hun tager hånd om problemet/emnet, som man ønsker at arbejde med og sørger sikkert og blidt for at man kommer i mål. Marlenes empati og indføling er stor og man føler sig hurtig tryg, selvom man taler om de svære ting, man ønsker at få behandlet.

Hypnose er en blid behandlingsform, hvor man arbejder i underbevidstheden – bag de blokeringer, som vi normalt sætter op omkring ”ømme punkter”. Netop fordi det er så blidt kan man umiddelbart efterfølgende tro, at der ikke har været nogen virkning – men det er der … forandringen er sat i gang.

Jeg har prøvet forskellige behandlere i forbindelse med min egen uddannelse som alternativ behandler, og vil på det varmeste anbefale Marlene.”
Dorte Fredsgaard Clausen, sygeplejerske og kommende kraniosakralterapeut

“Jeg har kun været 3 gange hos Marlene nu, men har helt klart planer om, at fortsætte hos hende. Hun lytter til, hvad jeg siger. Selvom jeg selv kan tænke  det,  jeg siger, er tosset eller “forkert”, så møder hun mig, der hvor jeg er, og jeg føler ikke, at jeg er forkert eller er tosset. Jeg har været til samtlige psykologer, men havde en fornemmelse af, at det kræver mere end “bare” en samtale at få implementeret positivitet og glæde i mine tanker. At jeg skulle et dybere lag ned, hvilket jeg allerede føler, at Marlene har formået, ved at ændre på min underbevidsthed.  Jeg har efter blot disse få gange kunnet mærke en positivitet og glæde, som jeg har søgt flere år hos andre terapiformer. Et kæmpe plus i min bog er, at Marlene gerne prøver noget nyt og anderledes og eksperimenterer, for at finde ud af, hvad der netop virker på mig.”
Anonym 27 år

“Vores datter Caroline på 11 år har altid haft svært ved at sove ude hos andre. Det kunne være hos veninderne, bedsteforældre, skolen, håndboldstævner osv. Ubehaget, ”smerten” og den store klump i maven startede altid omkring aftensmadstid, og Caroline har aldrig kunnet sætte ord på ”hvorfor”?

Det har altid være en hemmelighed fra Carolines side. ”Det er flovt”, som hun siger – men en dag åbnede hun op og var ærlig omkring det. Hun bad selv om hjælp til ”problemet”. Carolines håndboldtræner nævnte en dag Marlene Pinholt i Glyngøre i forbindelse med et stævne, hvor pigerne selvfølgelig skulle overnatte.

Vi tog chancen og kontaktede Marlene – det har vi bestemt IKKE fortrudt.

Marlene tog imod os med åbenhed, varme og en ”omfavnelse”, der gjorde, at både Caroline og jeg følte os trygge fra første gang vi trådte ind i hendes hyggelige univers. Hun udstråler virkelig empati for andre, og hun ”slipper” ikke kontakten under processen, som virkelig varmer os alle i familien.

Efter blot 2 samtaler sov Caroline for første gang hos en veninde. Det var en kæmpe sejr for Caroline og os som forældre, der jo ofte står magtesløse på sidelinjen og som også føler ”smerten”.

Caroline og hendes familie kan klart anbefale Marlene og hendes hyggelige univers.”
Caroline og Britta Kortegaard, Tødsø

“De fleste kender nok til rådet med at tænde og slukke eller ligefrem gendanne mobilen eller computeren, når skidtet kører langsomt eller ligefrem er gået i sort.

Stillet lidt på spidsen, er ovenstående det Marlene har hjulpet mig med, om end det har været en ”computer” af den slags vi alle render rundt med mellem ørerne.

Jeg har haft to sessioner med Hypnoseterapi/NLP hos Marlene, og jeg mangler ord for hvor fantastisk det har været. Jeg har haft udfordringer med bl.a. selvværdet, som Marlene i den grad har hjulpet mig med at løse. Da jeg fik bestilt første tid var jeg sikker på det ville blive den første af mange, da jeg var overbevist om, at der skulle mange sessioner til for at få vendt mine uhensigtsmæssige tankemønstre. Men med blot to sessioner er der sket markante fremskridt. Det er sket via samtale, hypnose og opgaver/lektier stillet af Marlene.

Det har været samtaler om dybe følelser, men på en god måde og uden at hver eneste detalje er blevet overanalyseret/vendt og drejet. Som jeg ser det har hypnosen været en bagdør til stedet med gode såvel som dårlige tankemønstre. Herfra har det været muligt at få styrket og understøttet de gode vaner/tanker og få kasseret de dårlige. Dette har givet mig ekstra energi både mentalt og fysisk.

Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse og jeg vil varmt anbefale Marlene til enhver, der måtte have behov for hjælp til hvad det end måtte være, der fylder i netop deres liv.”
Kristian Johansen, Øster Jølby

“Jeg har i flere år været plaget af panikangst – pludselige og uforståelige anfald af stærk fysisk og psykisk ubehag med panik til følge. Panikangsten medførte en angst for angsten, forventningsangst, sygdomsangst, socialangst samt mange bekymrings og katastrofetanker, som bredte sig som ringe i vandet og greb mere og mere om sig. Angsten gjorde at Jeg ofte følte mig i alarmberedskab, unormal, svag og ude af kontrol med mig selv, hvilket også tærede gevaldigt på selvværdet og selvtilliden. Jeg kæmpede en indre kamp med mig selv og gjorde alt hvad jeg kunne for at skjule det for andre.

Jeg har tidligere forsøgt med samtaler hos både psykolog og psykiater og jeg har i perioder været nødt til at tage medicin mod mine angstsymptomer. Medicin har kun fungeret som en midlertidig løsning på symptomlindring i perioder hvor angst og ubehag har været altoverskyggende og ulideligt.
Jeg fik ikke noget ud af samtalerne og fandt det meningsløst, så jeg opgav og indstillede mig på, at jeg måtte leve med at angsten var en del af mig som jeg måtte indordne mig efter.

Jeg hørte og læste så om hypnoseterapi og om Marlene. Jeg tog mod til mig og kontaktede derfor Marlene i et nyt forsøg på at få gjort noget ved det – det er jeg rigtig glad for at jeg gjorde, på trods af at det var en stor overvindelse, at skulle dele “min pinlige hemmelighed” med andre.

Marlene er utrolig tillidsvækkende, respektfuld, dygtig og professionel og jeg har med det samme følt mig tryg i hendes selskab, hvilket har været altafgørende for, at jeg har turde åbne mig op.

Marlene går direkte til sagens kerne. Hun anvender NLP teknikker og hypnoseterapi, hvor der ud over samtale på det bevidste plan, dykkes ned i nogle ubevidste blokeringer/traumer og løsner op for dem i underbevidstheden via hypnose på en blid og behagelig måde.

Marlene er rigtig god til få mig til at reflektere, sætte tingene i nye perspektiver og give mig nogle skub i den positive retning. Jeg har fået ændret på mine uhensigtsmæssige tanker og handlemønstre og jeg har fået nogle redskaber til at kontrollere et angstanfald. Frygten og forventningen om at få et angstanfald er nu ikke længere noget jeg fylder mine tanker med, lader mig styre eller begrænse af, hvilket er en stor lettelse.

Jeg har gennem forløbet “fundet hjem til mig selv” , fået en frihed til bare at være MIG og jeg har fundet vejen til de nye farverige stier, der er at følge.

At være i terapi hos Marlene, er den bedste gave man kan give sig selv, hvis man ønsker en positiv forandring i sit liv – den hun er og det hun kan og gør, er så unikt, smukt og fantastisk ❤️❤️❤️

Jeg giver hermed Marlene mine varmeste anbefalinger” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Anonym

“Vores 10 årige pige har været i terapi hos Marlene over en periode på 4 måneder og det har været et rigtig godt forløb. Fra første møde fik Marlene skabt en dejlig kontakt med vores datter. Marlene bruger tid på at skabe en rolig, afslappet og hyggelig atmosfære. Hun har en utrolig behagelig personlighed. Hun udstråler ro og varme og hun udtrykker en oprigtig glæde i mødet mellem et andet menneske. Vores datter har nydt samtalerne og fortroligheden. Om Marlene siger vores datter – ”Marlene er rigtig sød og så har hun en dejlig stemme”. Marlene har formået, at skabe en positiv udvikling, så vores datter har fået livsglæden, selvværdet og modet tilbage i livet.”
Lykke, mor til 10 årig datter, Durup

“Har været hos Marlene pga. jeg gerne ville stoppe med at ryge. Det har været et super forløb med stor positiv effekt. Efter hypnosen har jeg ikke røget siden, og det har givet et stort mentalt og fysisk overskud. Har efterfølgende fået lidt hjælp til at se mere positivt på tilværelsen og det har absolut givet pote. Forløbene har været i stille og rolige omgivelser, og Marlene udstråler stor åbenhed og jeg har hurtigt fået tillid til behandlingerne. Kan absolut anbefales.”
Søren A H, Nykøbing Mors

“Marlene formår, at skabe en meget tryg og tillidsfuld atmosfære. Jeg har følt mig i gode hænder helt fra starten. Marlene udviser en varme og omsorgsfuldhed, der har haft en stor betydning for de skridt jeg har taget på min vej om, at tage bedre vare på mig selv.

Efter hver session har jeg været fyldt med positivitet, ny energi og nye mål. Øvelserne har givet grobund for refleksion og personlig udvikling.

Marlene får herved mine varmeste anbefalinger.”
Christina, Hindborg

“Jeg kontaktede Marlene tilbage i maj 2017, da jeg stod foran en studentereksamen, som jeg ikke så meget frem til. Årsagen til, at jeg kontaktede hende var, at jeg igennem flere år har været udsat for noget, der bedst kan beskrives som sceneskræk/ præstationsangst/ eksamensangst.

Allerede tilbage i 8.- 9. klasse havde jeg store problemer når jeg bl.a. i skolen skulle fremlægge foran en menneskemængde. Der var noget angstprovokerende ved, at blive bedømt og ikke være ”den bedste” på et område. Så snart jeg står på fodboldbanen som fodboldtræner er der intet problem. Jeg har altid haft store forventninger til mig selv, så har ofte følt, at presset har været stort, og har derfor altid villet være den bedste til alt hvad jeg foretog mig. Ydermere har jeg altid tænkt meget over hvad andre tænkte om alt hvad jeg foretager, og derfor ofte overanalyserer ting og kommentarer, og ender ofte med at gå med dårlig samvittighed og tænke og spekulere unødvendigt og uden grund.

Jeg har tidligere prøvet andre behandlingsmetoder, som kognitiv undervisning og diverse eksamenskurser ifb. med skolen, men uden forbedring.

Jeg kontaktede derfor Marlene, da jeg havde fået fortalt, at hun kunne hjælpe. Jeg gik ved hende 2-3 gange, hvor vi startede ud med en samtale om hvordan jeg havde det generelt, og i givne situationer. Det dannede et grundlag for den hypnose, jeg havde fået fortalt, at Marlene kunne udføre.

Umiddelbart efter kunne jeg ingen forskel mærke, men som dagene gik kunne jeg godt mærke, at nogle ting ”fløj over hovedet” på mig – ting som jeg ofte ville have taget til mig og spekuleret over. Da eksamensperioden nærmede sig klarede jeg mig igennem de mundtlige eksamener meget bedre end forventet.”
Benjamin K, 20 år, Vils

“Jeg har været hos Marlene et par gange, og føler en meget større grad af afklaring ift. mit problem og den ubalance, jeg var i inden, jeg startede hos hende.
Jeg fornemmede hurtigt, at jeg slappede af i Marlenes selskab og det faldt mig let, at åbne op og tale om min situation.
Samtaleterapien og hypnosen var rigtig godt, og jeg har ofte i svære situationer fået billeder frem fra hypnosen, som hjælper mig igennem, hvis noget er svært.”
Charlotte, Nykøbing Mors

“Tusind tak for det forløb jeg har gennemgået hos dig. Jeg har i hele forløbet følt mig set, hørt og taget seriøs angående de problemstillinger, som jeg har haft.

Marlene har formået, at give mig følelsen af tryghed, og jeg har kunnet tale om disse problemstillinger uden, at skulle tænke over hvordan jeg skulle få det sagt. Marlene har spurgt ind til dette og formået, at finde kernen og derfra givet mig nogle redskaber til, at komme videre med mit liv.

Jeg vil uden tøven bruge Marlene igen, hvis jeg får brug for det. Hermed giver jeg mine varmeste anbefalinger til Marlene.”
Joanna, Skive

I det øjeblik jeg møder Marlene og det varme smil, så sker der bare et eller andet. Første gang var jeg lidt nede og manglede virkelig et skub op. Efter samtale og behandling, ja, så var det bare så jeg havde lyst til, at synge hele vejen hjem. At få vendt alt det trælse til positivt, det er hun ubeskrivelig til. Endda til at få mig til at overveje om frøer og tudser virkelig bærer sydvest og gummistøvler J. Jeg har fået mange redskaber til at se og ændre ting på min vej, som jeg bruger. Marlene er bare en ener, fuldstændig enestående til sit arbejde. Jeg vil ønske hende så meget held og lykke og en fantastisk fremtid med alt det du er i gang med. Tusind tak, Marlene, for alt det du har hjulpet mig med indtil nu. Du slipper nok ikke helt for mig endnu.”
Inge, Mors