KLIENTER FORTÆLLER


 


Hos Marlene er man bare i rigtig gode hænder – hun er varm, indfølende og skarp på den helt gode måde.

Kirsten, Nykøbing

 

Vi har været utrolig heldige, at få kontakt til Marlene. Hun har været en utrolig stor hjælp for mig. Jeg har fået hjælp med min frygt for at fremlægge på klassen.

Jeg var utryg ved at bruge forlystelser i forlystelsesparker, og holdt mig fra dem. Frygten for begge dele er nu enten helt væk eller meget mindre.

Marlene kan på det varmeste anbefales at besøge.

Nanna, Skive

 

Jeg har prøvet en hypnose behandling hos Marlene og det bliver ikke sidste gang.

Marlene er en meget hjertevarm og tillidsvækkende person, og hun tager imod i lækre omgivelser. Marlene er meget professionel i sit arbejde. Hun tager hånd om problemet/emnet, som man ønsker at arbejde med og sørger sikkert og blidt for at man kommer i mål. Marlenes empati og indføling er stor og man føler sig hurtig tryg, selvom man taler om de svære ting, man ønsker at få behandlet.

Hypnose er en blid behandlingsform, hvor man arbejder i underbevidstheden – bag de blokeringer, som vi normalt sætter op omkring ”ømme punkter”. Netop fordi det er så blidt kan man umiddelbart efterfølgende tro, at der ikke har været nogen virkning – men det er der … forandringen er sat i gang.

Jeg har prøvet forskellige behandlere i forbindelse med min egen uddannelse som alternativ behandler, og vil på det varmeste anbefale Marlene.

Dorte Fredsgaard Clausen, sygeplejerske og kommende kraniosakralterapeut

 

Vores datter Caroline på 11 år har altid haft svært ved at sove ude hos andre. Det kunne være hos veninderne, bedsteforældre, skolen, håndboldstævner osv. Ubehaget, ”smerten” og den store klump i maven startede altid omkring aftensmadstid, og Caroline har aldrig kunnet sætte ord på ”hvorfor”?

Det har altid være en hemmelighed fra Carolines side. ”Det er flovt”, som hun siger - men en dag åbnede hun op og var ærlig omkring det. Hun bad selv om hjælp til ”problemet”. Carolines håndboldtræner nævnte en dag Marlene Pinholt i Glyngøre i forbindelse med et stævne, hvor pigerne selvfølgelig skulle overnatte.

Vi tog chancen og kontaktede Marlene – det har vi bestemt IKKE fortrudt.

Marlene tog imod os med åbenhed, varme og en ”omfavnelse”, der gjorde, at både Caroline og jeg følte os trygge fra første gang vi trådte ind i hendes hyggelige univers. Hun udstråler virkelig empati for andre, og hun ”slipper” ikke kontakten under processen, som virkelig varmer os alle i familien.

Efter blot 2 samtaler sov Caroline for første gang hos en veninde. Det var en kæmpe sejr for Caroline og os som forældre, der jo ofte står magtesløse på sidelinjen og som også føler ”smerten”.

Caroline og hendes familie kan klart anbefale Marlene og hendes hyggelige univers.

Caroline og Britta Kortegaard, Tødsø

 

De fleste kender nok til rådet med at tænde og slukke eller ligefrem gendanne mobilen eller computeren, når skidtet kører langsomt eller ligefrem er gået i sort.

Stillet lidt på spidsen, er ovenstående det Marlene har hjulpet mig med, om end det har været en ”computer” af den slags vi alle render rundt med mellem ørerne.

Jeg har haft to sessioner med Hypnoseterapi/NLP hos Marlene, og jeg mangler ord for hvor fantastisk det har været. Jeg har haft udfordringer med bl.a. selvværdet, som Marlene i den grad har hjulpet mig med at løse. Da jeg fik bestilt første tid var jeg sikker på det ville blive den første af mange, da jeg var overbevist om, at der skulle mange sessioner til for at få vendt mine uhensigtsmæssige tankemønstre. Men med blot to sessioner er der sket markante fremskridt. Det er sket via samtale, hypnose og opgaver/lektier stillet af Marlene.

Det har været samtaler om dybe følelser, men på en god måde og uden at hver eneste detalje er blevet overanalyseret/vendt og drejet. Som jeg ser det har hypnosen været en bagdør til stedet med gode såvel som dårlige tankemønstre. Herfra har det været muligt at få styrket og understøttet de gode vaner/tanker og få kasseret de dårlige. Dette har givet mig ekstra energi både mentalt og fysisk.

Det har været en helt igennem fantastisk oplevelse og jeg vil varmt anbefale Marlene til enhver, der måtte have behov for hjælp til hvad det end måtte være, der fylder i netop deres liv.

Kristian Johansen, Øster Jølby

 

"Marlene formår, at skabe en meget tryg og tillidsfuld atmosfære. Jeg har følt mig i gode hænder helt fra starten. Marlene udviser en varme og omsorgsfuldhed, der har haft en stor betydning for de skridt jeg har taget på min vej om, at tage bedre vare på mig selv.

Efter hver session har jeg været fyldt med positivitet, ny energi og nye mål. Øvelserne har givet grobund for refleksion og personlig udvikling.

Marlene får herved mine varmeste anbefalinger."

Christina, Hindborg

 

"Jeg kontaktede Marlene tilbage i maj 2017, da jeg stod foran en studentereksamen, som jeg ikke så meget frem til. Årsagen til, at jeg kontaktede hende var, at jeg igennem flere år har været udsat for noget, der bedst kan beskrives som sceneskræk/ præstationsangst/ eksamensangst.

Allerede tilbage i 8.- 9. klasse havde jeg store problemer når jeg bl.a. i skolen skulle fremlægge foran en menneskemængde. Der var noget angstprovokerende ved, at blive bedømt og ikke være ”den bedste” på et område. Så snart jeg står på fodboldbanen som fodboldtræner er der intet problem. Jeg har altid haft store forventninger til mig selv, så har ofte følt, at presset har været stort, og har derfor altid villet være den bedste til alt hvad jeg foretog mig. Ydermere har jeg altid tænkt meget over hvad andre tænkte om alt hvad jeg foretager, og derfor ofte overanalyserer ting og kommentarer, og ender ofte med at gå med dårlig samvittighed og tænke og spekulere unødvendigt og uden grund.

Jeg har tidligere prøvet andre behandlingsmetoder, som kognitiv undervisning og diverse eksamenskurser ifb. med skolen, men uden forbedring.

Jeg kontaktede derfor Marlene, da jeg havde fået fortalt, at hun kunne hjælpe. Jeg gik ved hende 2-3 gange, hvor vi startede ud med en samtale om hvordan jeg havde det generelt, og i givne situationer. Det dannede et grundlag for den hypnose, jeg havde fået fortalt, at Marlene kunne udføre.

Umiddelbart efter kunne jeg ingen forskel mærke, men som dagene gik kunne jeg godt mærke, at nogle ting ”fløj over hovedet” på mig – ting som jeg ofte ville have taget til mig og spekuleret over. Da eksamensperioden nærmede sig klarede jeg mig igennem de mundtlige eksamener meget bedre end forventet."

Benjamin K, 20 år, Vils

 

 "Jeg har været hos Marlene et par gange, og føler en meget større grad af afklaring ift. mit problem og den ubalance, jeg var i inden, jeg startede hos hende. Jeg fornemmede hurtigt, at jeg slappede af i Marlenes selskab og det faldt mig let, at åbne op og tale om min situation. Samtaleterapien og hypnosen var rigtig godt, og jeg har ofte i svære situationer fået billeder frem fra hypnosen, som hjælper mig igennem, hvis noget er svært."

Charlotte, Nykøbing Mors

 

"I forsommeren 2017, var min søn på 11 år og jeg forbi Marlene. Han har siden 0. klasse ikke brudt sig om, at sove hjemmefra. Hvilket egentlig er ok, men lidt bøvlet, nu hvor der oftere er weekendarrangementer med sport.

Marlene tog imod os med en utrolig anerkendelse, sødme og empati. Han oplevede virkelig, at han, trods lidt udfordringer, er god nok og det nok skal lykkes.

Jeg sad bagerst i lokalet under seancen, og ofte måtte jeg tørre en tåre væk. Ikke fordi jeg blev rørt over selve hypnosen, men fordi min søn blev set, hørt og forstået – det første skridt til, at kunne ændre på noget.

I dag er han stadig udfordret (men Marlene lovede heller ikke, at ET møde kunne være nok), men der er sat en positiv proces i gang, og han øver sig.

Vigtigst – han føler han er god nok, han er på vej og han har fået lidt redskaber vi bruger.

Jeg vil til enhver tid anbefale et møde med en varm og tillidsfuld Marlene !"

Mette, mor til 11 årig dreng, Nykøbing Mors

 

"Tusind tak for det forløb jeg har gennemgået hos dig. Jeg har i hele forløbet følt mig set, hørt og taget seriøs angående de problemstillinger, som jeg har haft.

Marlene har formået, at give mig følelsen af tryghed, og jeg har kunnet tale om disse problemstillinger uden, at skulle tænke over hvordan jeg skulle få det sagt. Marlene har spurgt ind til dette og formået, at finde kernen og derfra givet mig nogle redskaber til, at komme videre med mit liv.

Jeg vil uden tøven bruge Marlene igen, hvis jeg får brug for det. Hermed giver jeg mine varmeste anbefalinger til Marlene."

Joanna, Skive

 

"Jeg har gået hos Marlene i et forløb, mens hun har trænet og startet op – sådan skulle man så ikke tro det var. Med lidt kriller i maven over hvordan nu, hvem er hun, og ???

I det øjeblik jeg møder Marlene og det varme smil, så sker der bare et eller andet. Første gang var jeg lidt nede og manglede virkelig et skub op. Efter samtale og behandling, ja, så var det bare så jeg havde lyst til, at synge hele vejen hjem. At få vendt alt det trælse til positivt, det er hun ubeskrivelig til. Endda til at få mig til at overveje om frøer og tudser virkelig bærer sydvest og gummistøvler J. Jeg har fået mange redskaber til at se og ændre ting på min vej, som jeg bruger. Marlene er bare en ener, fuldstændig enestående til sit arbejde. Jeg vil ønske hende så meget held og lykke og en fantastisk fremtid med alt det du er i gang med. Tusind tak, Marlene, for alt det du har hjulpet mig med indtil nu. Du slipper nok ikke helt for mig endnu."

Inge, Mors